Rotan-stoelen

Riet en Rotan

Rotan bankje

(02) Bankje met een wel stoer uiterlijk. Vervaardigd van met de hand gevlochten rotan met als speciaal detail de donker gekleurde verbindingen. Breedte van de bak is 120 cm

naar de website

Stoel Bandung

(06) Mooi gevormde fauteuil "Bandung" zeer stijlvol en passend in vele interieurs. Geheel gemaakt van rotan in een naturelkleur. Een prima stoel om heerlijk wat uurtjes in uit te rusten.

naar de website

Stoel Clara

(02) Stoel "Clara" heeft een klassieke stijl en komt uit de collectie van Lene Bjerre. Geheel gemaakt van rotan en het lekkere dikke witte kussen wordt meegeleverd.

naar de website

fauteuil Servatius

(06) J-Line heeft tegenwoordig ook rotan stoelen in hun collectie genomen. Deze fauteuil "Servatius" heeft een stevig metalen onderstel en een bekleding van rotan in de kleur zwart.

naar de website

Fair trade krukje

(02) Fair trade krukje laag model geheel vervaardigd van bamboe met een zitting van gevlochten waterhyacint.

naar de website

Stoel Cameron

(06) dit is de eetkamerstoel "Cameron" van het merk PTMD. Een stevig metalen onderstel en een bekleding van rotan in de kleur zwart.

naar de website

Stoel Brebes

(06) Eetkamerstoel "Brebes" is apart en elegant. Stevig metalen onderstel en bekleding van rotan in de kleur zwart Hoogte van de stoel is 80 cm

naar de website

Fair trade krukje

(02) Zeer apart krukje Fair Trade gemaakt van bamboe met een zitting van gevlochten waterhyacint. Het krukje is gemaakt in Vietnam. De kruk heeft een naturel kleur.

naar de website

Krukje Clara

(02) Krukje "Clara" is ontworpen door Lene Bjerre en heeft een aparte gebogen zitting. Gemaakt van rotan in een naturel kleur. Past in vele interieurs.

naar de website

Poef Elody

(06) poef "Elody" heeft een metalen frame en is afgewerkt met gevlochten rotan. De poef is te bestellen in 3 kleuren namelijk zwart/naturel, zwart en naturel. Doorsnede van deze poef is 60 cm

naar de website

Stoel Bekasi

(06) Uit de collectie van Light & Living komt deze stoel "Bekasi" gemaakt met een stevig onderstel van metaal en open geweven rotan. De rotan heeft een naturelkleur.

naar de website

Bank Clara

(02) Bank "Clara" heeft net als de bijpassende kruk een gebogen zitting. Geheel gemaakt van rotan in een prachtige naturel kleur. Staat perfect in de hal onder een kapstok of dergelijke.

naar de website

rotan stoel

(02) Eetkamerstoel / Barkruk van het merk HK Living. De zithoogte is is het zelfde als een eetkamerstoel, dus plaatsen bij de eettafel is geen probleem. Stevig metalen onderstel en een bekleding van rotan. De stoel heeft een trendy lage rugleuning.

naar de website

Rotan bankje

(02) Rotan tweezitsbankje uit de collectie van HK Living. Zeer sterk metalen onderstel en een bekleding van hoogwaardig gevlochten rotan. De rotan heeft een prachtige naturel kleur.

naar de website

Fauteuil Havana

(02) Prachtige mooie fauteuil "Havanna" uit de collectie van het beroemde woonmerk Riviera Maison. De stoel zit heerlijk door zijn vorm en zachte kussen. De stoel is gemaakt van rotanstengels in een natuurlijke kleur

naar de website

Stoel Saroka

(06) Stoel "Saroka" heeft een zeer stevig onderstel van metaal en een bekleding van rotan in een mooie naturel kleur.

naar de website

Fauteuil Lembang

(06) Fauteul "Lembang" komt uit de collectie van het woonmerk Light & Living. Vervaardigd van gevlochten rotan en houten poten. Het kussen wordt meegeleverd en is van katoen in de kleur ecru

naar de website

Rotan hangstoel

(02) Deze rotan stoel hang je aan plafond. Zorg voor een heerlijke plek om even te relaxen. De kettingen voor montage aan het plafond worden meegeleverd. De stoel is gemaakt van een hoogwaardige rietsoort in de kleur zwart. Ook te bestellen in de kleuren bruin en wit.

naar de website

Paperclip krukje

(02) dit is het "paperclip krukje"van het merk Pols potten. Te bestellen in de kleuren naturel en zwart. Gemaakt van een stevig rotan. Natuurlijk ook te gebruiken als bijzettafel of plantentafeltje. Hoogte van de kruk is 46 cm

naar de website

Stoel Malang

(06) Dit is de stoel "Malang" met een robuust metalen onderstel en een bekleding van rotan

naar de website

Stoel Besuki

(06) Stoel "besuki"komt uit de collectie van het merk Light & Living. Heft een stevig metalen onderstel en een bekleding van rotan in een visgraat motief. De kleur van het rotan is naturel.

naar de website

eetkamerstoel Garret

(06) uit de collectie van het woonmerk PTMD komt deze stoel "Garret" met een stevig metalen onderstel en een bekleding van rotan in een opengewerkt motief. De rotan heeft een natuurkleur.

naar de website

Stoel Erich

(06) Stoel "Erich" van het merk J-Line is een compacte stoel maar toch zeer elegant. Een stevig onderstel van metaal en een bekleding van rotan in een naturel kleur.

naar de website